کلنگ زنی توسعه بخش اورژانس بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر توسط اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، انجام شد
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی بیمارستان، با حضور رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و اعضای کم رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام داشت: ما به عنوان نماینده مردم پیگیری مطالبات هستیم اما تامین منابع آن بر عهده دولت است.
دکتر شهریاری اظهار داشت: برای پیگیری تامین منابع مالی مطالبات از طریق رئیس جمهور در کنار نماینده مردم در مجلس هستیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: توسعه بخش اورژانس در متراژ ۷۰۰ مترمربع است که با ۲۴ تخت بستری می تواند در ارتقاء شاخص های حوزه بهداشتی درمانی شهرستان بسیار مفید باشد.
دکتر هدایت حیدری زاده افزود: برای توسعه بخش اورژانس بیمارستان ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که انتظار داریم وزارت بهداشت کمک کند و در اختیار ما قرار دهد که توسعه بخش اورژانس انجام گیرد.
نماینده محترم شهرستان های دره شهر، بدره، آبدانان و دهلران در مجلس گفت: بخش اورژانس بیمارستان ولیعصر (عج) دره شهر نیاز به توسعه دارد که با لطف خداوند کلنگ زنی شد و اعتبار آن هم توسط وزارت تامین خواهد شد.
دکتر چراغی تصریح کرد: با توجه به صعب العبور بودن منطقه و دوری از مرکز، آمبولانس های بیمارستان مستهلک شده و نیاز به آمبولانس دارد که امیدواریم خریداری گردد.
وی ادامه داد: بیمارستان ولیعصر(عج) چشم پزشک دارد اما ابزار و تجهیزات اتاق عمل چشم پزشکی ندارد و تجهیز اتاق عمل چشم پزشکی دره شهر می تواند نیاز مردم شهرستان های همجوار را تامین کند.
دکتر اردشیر احمدی رئیس بیمارستان اظهار امیدواری کرد که با توسعه بخش اورژانس بیمارستان، مردم می توانند خدمات درمانی را با کیفیت بهتری دریافت کنند و منشا سلامت برای شهرستان باشد.