X

news

تاریخ انتشار: دوشنبه 17 دی 1403
بازدید معاون اداره محیط زیست از بیمارستان ولیعصر (عج) دره شهر

  بازدید معاون اداره محیط زیست از بیمارستان ولیعصر (عج) دره شهر

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومي بیمارستان، رضا بستام معاون اداره حفاظت محيط زيست شهرستان دره شهر از دستگاه امحاء زباله بیمارستان بازدید کرد.
دکتر اردشیر احمدی رئیس بیمارستان در این بازدید اظهار داشت: دستگاه امحاء زباله بیمارستان با ظرفیت ۵۰۰ لیتر در بیمارستان شروع به فعالیت نموده که باعث بی خطرسازی زباله های عفونی می شود.
احمدی افزود: در این دستگاه زباله های تیز و برنده در ابتدا توسط دستگاه خردکن، خرد شده و سپس بی خطرسازی می شوند.
 رضا بستام معاون اداره محیط زیست شهرستان ضمن اظهار خرسندی از خرید و فعالیت دستگاه امحاء زباله بیمارستان اعلام داشت: با امحاء زباله های عفونی توسط دستگاه امحاء زباله، بخشی از خطرات محیط زیستی زباله ها، کاهش می یابد.
گفتنی است پسماندهاي بيمارستاني شامل پسماندهاي عفوني، پسماندهاي پاتولوژيك، اجسام تيز و برنده، پسماندهای دارویی و ... هستند که كاهش ميزان زباله هاي بيمارستاني اعم از عادي و عفوني و مديريت صحيح در جمع آوري و دفع اين زباله ها از راهكارهاي مناسب در پيشگيري و كنترل خطرات بهداشتي و زيست محيطي است .

تصاویر
  • بازدید معاون اداره محیط زیست از بیمارستان ولیعصر (عج) دره شهر
ثبت امتیاز