X

news

تاریخ انتشار: یکشنبه 11 آذر 1403
خیرین، بار دیگر به کمک بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر شتافتند

  خیرین، بار دیگر به کمک بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر شتافتند

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در اقدامی ارزشمند، یک دستگاه فتوتراپی (جهت درمان زردی نوزادان) به ارزش مادی ۶۵میلیون تومان توسط خانواده  روانشاد علی اشرف میر به موسسه خیریه بیمارستان ولیعصر(عج) شهرستان دره شهر جهت باقیات صالحات آن مرحوم مغفور اهدا گردید.

  رئیس بیمارستان از اقدام ارزشمند و انسان دوستانه این خانواده نیک اندیش جهت پاسداشت و ارج نهادن به فرهنگ زیبای سخاوت و نیکوکاری تقدیر و تشکر نمود و گفت: این اقدامات نیکوکارانه به بهبود زیرساخت های بهداشت و درمان شهرستان کمک خواهد کرد.
دکتر اردشیر احمدی اظهار داشت: دستگاه فتوتراپی  اهدا شده جزو موارد ضروری و نیاز بیمارستان بوده که کیفیت بسیار بالایی دارد.
رئیس  بیمارستان ضمن تاکید بر این که مردم شهرستان دره شهر شایسته برخورداری از بالاترین سطح خدمات هستند، افزود: در پاره‌ای موارد، اعتبارات محدود دولتی ممکن است کفاف نیاز دستگاه‌های خدمت‌رسان برای ارائه خدمات در خور شان مردم را نداشته باشد که در تمام کشورها این خلاء با نقش‌آفرینی خیرین و موسسات خیریه و سازمان‌های متولی امور خیر، جبران می‌شود.

تصاویر
  • خیرین، بار دیگر به کمک بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر شتافتند
  • خیرین، بار دیگر به کمک بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر شتافتند
  • خیرین، بار دیگر به کمک بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر شتافتند
ثبت امتیاز